Jaktradio Albecom 31mhz och 155mhz

Komradio & Industriradio 400mhz till 470mhz

Jaktradio

Albecom har tillverkat jaktradio som sänder på frekvenserna 31 mhz och 155 mhz samt andra kommunikationsradio-apparater med industrikvalitet sedan 1960-talet. Våra produkter innehåller komponenter som håller väldigt hög kvalitet och apparaterna ger lång räckvidd. Dessa radioapparater tål att användas i en ogästvänlig miljö under många år. Så är du ute efter en jaktradio för älgjakten i ett regnigt Norrland eller liknande utmanande miljöer så har du hittat rätt tillverkare.

 

Erfarenhet kombinerat med nytänkande ger en jaktradio av högsta kvalitet

Vi har tillverkat våra radioapparater i samma fabrik sedan 1980-talet, det gör att vi har optimerat tillverkningen samtidigt som våra produkter hela tiden följer med i teknikutvecklingen. Det är därav extremt låg risk för att en jaktradio du köper av oss ska drabbas av barnsjukdomar. I batterierna används bara japanceller, vilka ger dem 3 gånger bättre livslängd än om kinaceller (2-5 år) används. Våra radioapparater är militärklassificerade enligt den mycket stränga standarden MIL 810 F-Standarden. Vi lämnar 3 års garanti på hela vårt sortiment av jaktradio- och yrkesradio-apparater.

 

Viltkamera & övervakningskamera 
Albecom tillverkar åtelkameror och övervakningskameror som hjälper dig hålla koll på din åtel eller din villa etc. Sätt upp en viltkamera vid din åtel eller en övervakningskamera utanför ditt företag, eller varför inte vid skogsmaskinen eller dieseltanken. Få en överblick vad som händer vid det ställe du önskar.

Välj en GSM-kamera som skickar MMS till dig direkt
Kamerorna tar bilder eller film på rörelse, färgkort dagtid och svart/vitt på natten. Vissa modeller kan kompletteras med ett GSM-kort, vilket gör att bilden skickas direkt till din mobil och din mail. Vi tillverkar våra kameror i Asien och gör anpassningar för att kameran ska klara det nordiska klimatet. Kretskortet och mjukvaran optimeras därför så att de klarar svensk vinter och minus 20 grader. Till kameran följer en manual på svenska, vi har även en jourtelefon som är öppen 7 dagar i veckan för dig som har frågor när du ska sätta upp din vilt- eller övervakningskamera.

Funktionella kameror av högsta kvalitet
Alla våra kameror har 1 års garanti. Använd våra övervakningskameror för att bevaka din egendom eller en viltkamera för att få reda på vad som sker vid din spannmålsspridare. 

För mer information om var du kan hitta närmaste återförsäljare och vilka radiopaket & tillbehör de erbjuder klicka på återförsäljare högst upp i menyn.

ALBE-X5. 140/155mhz.LCD.Röd.155mhz antenn

Art 118. Jaktradio Albe X5. 155mhz

Kamera Åtel MG883X-MMS-GPRS-14MP-APP+16GB SD Kort

Art 966. Inklusive 16GB SD kort

Actioncamera FUN HD 1280x720

8GB Inbyggt Minne.60 min.IP65

Actioncamera HD-96.Full HD

2" LCD.1920x1080