Support Albecom åtelkamera

2021-05-21 Telia har ändrat i sina servrar och om du använder Telia GSM kort och GPRS SURF för att skicka bilder till en mailadress så måste man lägga in en egen sändarmail & lösen.

OBS! Din sändarmail "SendEmailAddr" måste sluta på @telia.com och tyvärr så kan man inte skapa en ny webmail hos Telia om man inte har ett abbonemang hos Telia.

För att Telia GPRS-SURF skall fungera gör enligt nedan.

Om du inte har en Telia mailadress så kan vi erbjuda ett GSM kort från NG-SIM, klicka här för mer info om NG SIM

[Via WAP Settings]    Inställningar om du har ett Telia MMS-SMS GSM kort som skickar till mobilnummer
URL=http://mmss/
APN=mms.telia.se
IP=193.209.134.132
Port=8080                  Om det inte fungerar med 8080 lägg in 80 istället
Account=mms
Password=telia

[Via Internet Settings]    Inställningar om du har ett Telia GPRS-SURF GSM kort som skickar till mailadress
GPRSAPN=online.telia.se
GPRSAccount=
GPRSPassword=
SendEmailServer=mailout.telia.com
SendEmailPort=587                   Eller port 465 och lägga till SSL så blir det en krypterad anslutning
SendEmailAddr= (Din sändar mailadress t.e.x. albecomkamera@telia.com ) OBS! måste sluta på telia.com
SendEmailPassword=(lösen på din sändar mailadress enligt ovan t.e.x. 112233)
SMTP SSL=

För att ändra sändarmail & lösen på MG883 måste en fil tankas in Klicka här för att komma till support MG883