Support Albecom åtelkamera

För att Telia GPRS-SURF skall fungera gör enligt nedan. 2021-05-21

OBS! din sändarmail "SendEmailServer" måste vara en Telia adress om det skall fungera för tillfället.

Gå till Telia webmail och skapa en egen mailadress

OBS! Mycket viktigt att det inte är ett mellanslag före eller efter det du lägger in

Om du inte har en Telia mailadress så kan vi erbjuda ett GSM kort från NG-SIM, klicka här för mer info

[Via WAP Settings]    Inställningar om du har ett MMS-SMS GSM kort som skickar till mobilnummer
URL=http://mmss/
APN=mms.telia.se
IP=193.209.134.132
Port=8080                  Om det inte fungerar med 8080 lägg in 80 istället
Account=mms
Password=telia

[Via Internet Settings]    Inställningar om du har ett GPRS-SURF GSM kort som skickar till mailadress
GPRSAPN=online.telia.se
GPRSAccount=
GPRSPassword=
SendEmailServer=mailout.telia.com
SendEmailPort=587                   Eller port 465 och lägga till SSL så blir det en krypterad anslutning
SendEmailAddr= (Din sändar mailadress t.e.x. albecomkamera@telia.com ) Gå till Telia webmail och skapa din egen mailadress
SendEmailPassword=(lösen på din sändar mailadress enligt ovan t.e.x. 112233)
SMTP SSL=

För att ändra sändarmail & lösen på MG883 måste en fil tankas in Klicka här för att komma till support MG883